Reserveren

Bekijk hieronder onze beschikbare data en klik op de dag waarvoor u wenst te reserveren.
Elke reservatie is pas definitief van zodra deze door ons werd bevestigd.

OPGELET ! OP ZATERDAGAVOND EN ZONDAGMIDDAG SERVEREN WIJ ENKEL ONS MAANDMENU. DIT OM EEN VLOTTE EN CORRECTE SERVICE NAAR ONZE KLANTEN TE KUNNEN BIEDEN.

Indien u wenst te reserveren voor de dag zelf, vragen wij voor 11u voor lunch en voor 18u voor diner te reserveren. Zo kunnen wij uw reservatie tijdig beantwoorden.
U kan ook steeds telefonisch reserveren voor de dag zelf op 09 281 29 22.

Omdat wij U graag rustig laten genieten, nemen we de bestelling voor onze menu's ten laatste op om 13u00 en 20u00uur, dit tijdens de speciale coronamaatregelen, die starten op 9 juni 2021.

Door gebruik te maken van ons reservatiesysteem, verklaart U zicht akkoord met de algemene voorwaarden van BV L' homard bizarre. De algemene voorwaarden zijn te raadplegen, onderaan deze pagina. Gelieve deze te raadplengen want, we voeren dit uit bij No-show, en het verlaten van het restaurant na reservatie. Dit omdat Uw reservatie, op voorhand, moet ingevoerd zijn, in de witte kassa.

Als U reserveert voor een groep, en er zijn minder personen aanwezig de dag zelf, zonder dat U ons vooraf verwittigde, zijn we genoodzaakt om € 35,00 per afwezige persoon te rekenen. Dit om de gedane registratie in de kassa, foodcost en extra personeelkosten, die we voorzien hadden voor uw feest te recuperen.

Reserveren op zaterdag en zondag is aangeraden, maar bel gerust nog eens de dag zelf, om te luisteren, of er geen tafeltjes vrij gekomen zijn.
Voor de andere dagen van de week kan u gerust de dag zelf nog reserveren.

  Reserveren mogelijk   Reserveren beperkt mogelijk   Volzet   Gesloten