Menu's
Wij houden van ons vak en alle gerechten zijn met veel liefde klaargemaakt, aangepast aan de seizoenen, onze menu's wisselen dan ook om de maand. Heb je een probleem met bepaalde allergenen? Laat het ons dan bij de reservatie weten.
Gelieve bij reservatie eventuele allergieën door te geven. Niet eerder vermeld, zijn wij genoodzaakt om een supplement aan te rekenen van € 10.00 p/p de dag zelf. Wij houden enkel rekening met lactose intolerantie - schelp en schaaldieren intolerantie - glutenintolerantie - diabeet. Andere allergieen kunnen wij helaas niet doen, daar dit de samenstelling van de gerechten kan veranderen. Vegan kunnen wij zeker doen, maar dit moet ook gemeld worden op voorhand en kan een extra kost met zich meebrengen. Wijzigingen aan de menu zijn zeker mogelijk, maar mits suplement.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 01/08/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen/prijsstijgingen van grondstoffen, nutsvoorzieningen, personeelskost, enz.. zonder voorafgaande verwittiging. Zie de correcte prijs bij de menu's of de a la carte gerechten.
- Juni
- VISLUNCH MET GRATIS APERITIEF OP VRIJDAGMIDDAG
- KREEFTENMENU VAN 12 JUNI TOT EN MET 27 JULI 2025
- JULI - OPEN OP MAANDAGMIDDAG 21 JULI-
- GOURMAND TASTING OP VRIJDAGAVOND EN ZONDAGAVOND
- AUGUSTUS
- 25 JAAR L'HOMARD BIZARRE EXTRA WEEKEND 15-16-17/8
- september
- Oktober
- November
- Wildmenu festival van de jager
- december
Aangepaste wijnen : € 18.00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Menu per volledig tafelgezelschap
Dit menu is niet te verkrijgen in ons Feestweekend 25 jaar L' homard bizarre op 21/22 juni
Aperitief Charles Roux
verscheidenheid aan hapjes
Kort gebakken schijfjes kalfsfilet
witte asperges familie Van Gerven - erwt - sorbet gerookte paprika
Soepje van blanke asperges
roomschuim - dille - Noordzee krab
1/2 baby kreeft gepocheerd op zijn Thais, en uit de karkas
rode curry - kokosnoot - Basmatirijst - fijne groenten
OF
Tagliata van rund
jus van Morieljes - jonge wortel - tuinbonen – nieuwe aardappel met zeezout - rucola
Mango en pompelmoes
Witte chocolade - passievruchten - Honey pops
Een geurende tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Enkel te verkrijgen op vrijdagmiddag,
NIET OP FEESTDAGEN
Reservatie op voorhand
Gratis glas huisschuimwijn
Aangepaste wijnen bij de vislunch : € 18 per persoon
Iedere vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een vislunch
Wij bieden U gratis één glas huisschuimwijn aan
De vislunch bestaat uit
een visvoorgerecht- Vis hoofdgerecht - koffie of thee met versnaperingen
De vislunch moet op voorhand gereserveerd worden.
Aangepaste wijnen : € 18,00 per persoon
Wij werken met kreeftjes van +- 550 gr per stuk
Eén glas champagne i.p.v. het aperitief : € 9.00 per persoon supplement
Kreeftenmenu op donderdag -middag en avond- en zondagavond van 12 juni tot 27 juli
Kreeftenmenu is ook te verkrijgen op maandagmiddag 21 juli
Kreeftenmenu enkel per volledige tafelgezelschap
ENKEL OP RESERVATIE
KREEFTENMENU IS TE VERKRIJGEN OP DONDERDAG - GANS DE DAG- EN ZONDAGAVOND VAN 12 JUNI TOT EN MET 27 JULI 2025 .
KREEFTENMENU OOK TE VERKRIJGEN OP MAANDAGMIDDAG 21 JULI 2025.
DIT ENKEL OP RESERVATIE.
Aperitief Charles Roux
degustatie van hapjes
Avocado gevuld met babykreeft en Noorse krab
dressing van Italiaanse tomaat - sisho slaatje
Onze kreeftensoep, schuimige room
½ kreeft a la nage
fijne champagneboter - Gnocchi di patate - limoen
Zoet dessert, smaakvol, ijskoud...
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 18,00 per persoon
Een glas champagne ipv het aperitief € 9,00 per persoon
WIJ ZIJN UITZONDERLIJK OPEN OP MAANDAGMIDDAG 21 JULI 2025
Schuimig aperitief Charles Roux
verscheidenheid aan hapjes
Smaakvolle tomatensoorten en ajo blanco
basilicumolie- buffel mozzarella - Pata negra ham - zuurdesem krokant
Soepje van komkommer en waterkers
Sisho
Iberico varken op de big green egg
Zuiders groententaartje - chorizo - tortilla - Aioli
OF
Zeeduivel
bouillabaisse - krielaardappel - venkel - rouille
Pavlova
rode vruchten - citroenverbena - vanille roomijs
Een tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed en crème brûlée
Te verkrijgen na reservatie van dit specifieke menu op vrijdagavond en zondagavond
Menu enkel per volledige tafel, geen aanpassingen toegelaten
Max 6 personen NIET OP FEESTDAGEN
Aangepaste wijnen : € 18 per persoon
TASTING GOURMAND MENU OP VRIJDAGAVOND EN ZONDAGAVOND MAX TOT 6 PERSONEN PER TAFEL
De klassieke coupe grijze garnalen en krab, gepocheerd eitje, tomaat, cocktailsaus
of
Vittelo tonnato, o zo lekker, roquette salade, kappertjes
Malse rundssteak, Bearnaise, slaatje, onze frietjes gebakken in ossewit, de echte dus !
of
Kabeljauwhaas, spinazie, Bintjes zalf, jus champagne
Dame blanche, warme chocolade en met opgeklopte verse room
of
Irish koffie
Aangepaste wijnen : € 18.00 per persoon
Een glas huischampagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon supplement
Menu per volledig tafelgezelschap
-NIET OP 15 - 16 EN 17 AUGUSTUS, DAN SERVEREN WE HET 25 VERJAARDAGSMENU-
DIT OP VRAAG VAN VELE KLANTEN
Schuimig huisapertief Charles Roux brut
verscheidenheid aan hapjes
Steak tartaar van Belgisch wit blauw, a la Chez Max
Sucrine - getomateerde dressing - avocado
Lauw warme bouillon van hoevekip
groene tuinkruiden - brunoise groenten
Filet van jonge eend
jus kersen - broccolie aardappel - Balsamico
OF
Filet van rouget
salsa van tomaat - zwarte olijf - kreeften linguini - jus limoen
Carpaccio van cavaillon meloen
mini frisco van straciatella roomijs - zanddeeg krokant - rozebottel
Een geurende tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Prijs van het verjaardag menu : € 85,00 per persoon
Aangepaste wijnen bij het verjaardag menu : € 20,00 per persoon
Aperitief champagne, menu en koffie of thee inbegrepen
IN DE VERJAARDAGSWEEKENDS SERVEREN WE ENKEL DIT MENU !
IN DE VERJAARDAGSWEEKENDS SAMEN ZIJN ER 10 RESTAURANTBONS TE WINNEN
RESERVEER TIJDIG ! BEPERKT AANTAL PLAATSEN VOOR DIT MOOIE MENU
25 JAAR RESTAURANT
L' HOMARD BIZARRE
- kwaliteit sinds 2000-
EXTRA DATA OP VRAAG VAN DE KLANTEN
15 - 16 - 17 AUGUSTUS 2025
ALLERLAATSTE KANS OM VAN DIT MOOIE MENU TE GENIETEN
25 jaar passie, doorzettingsvermogen en dankbaarheid
In april 2000 begonnen we aan een avontuur dat ons leven zou veranderen. We namen een sprong in het diepe, lieten onze vaste jobs achter ons en besloten ons eigen restaurant te starten. Velen zeiden: Dat lukt nooit, zeker niet in deze onzekere tijden. Maar wij hielden vast aan onze droom en gingen ervoor.
We startten op het hoekje in Sint-Martens-Latem, vastberaden en met hart en ziel. Dankzij mond-tot-mondreclame groeide onze reputatie snel. Daar moet je zijn! Uitstekende prijs-kwaliteit en een heerlijke menu.Met eindeloos hard werken ”dag en nacht”en de onmisbare steun van onze ouders, wisten we ons plekje te veroveren in de culinaire wereld.
Vandaag, 25 jaar later, zijn we trots op wat we hebben opgebouwd. Sommige klanten die er vanaf het begin bij waren, komen nog steeds, en dat vervult ons met dankbaarheid. Ons succes danken we niet alleen aan onze inzet, maar ook aan onze fantastische medewerkers. Zonder hen zou dit verhaal niet mogelijk zijn geweest en dat geldt tot op de dag van vandaag.
Om ons 25 jaar te vieren, doen we op regelmatige basis, van april tot en met juni 2025 in het weekend, en speciaal verjaardagsmenu. Dit om iedereen de kans te geven om van dit mooi menu te komen genieten. We stelden een menu samen, met de meeste succesvolle gerechten uit de laatste 25 jaar in een modern jasje gestoken natuurlijk.
Tijdens onze 25 ste verjaardag weekends, verloten we maar liefst 10 restaurantbons om bij ons gratis te komen eten !
Dit is het allerlaatste feestweekend
EXTRA 3 DATUM OP VRAAG VAN DE KLANTEN !!
15 - 16 - 17 Augustus 2025
Aperitief Champagne Michel Littiere
degustatie van hapjes
Taartje van gemarineerde langoustines en kreeft,
dit was het eerst voorgerecht in 2000 bij de start van het restaurant
groene asperges - slaatje - sinaasappel dressing
Open ravioli van zeetong
een groot succes gerecht in 2012
truffelboter - morilles - tuinbonen - limoen
Medaillon van Belgisch rundvlees
ze likte de vingers af bij dit gerecht in 2015
Courgette canneloni met voorjaarsgroenten - peperroomsaus met XO cognac - Rösti
Mijn tiramisu met banaan
dit was een groot succes in 2009, zelfs mijn Italiaans vriend Carmelo, was hier zot van !!
vanilleroomijs van mijn broer Bernard, gewoon de beste !
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen bij het menu : € 18,00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Jaarlijks verlof van 11 september 2025 tot en met 26 september 2025
Reserveren kan 7/7 - 24/24 via ons reservatiesysteem tijdens het verlof
Menu per volledig tafelgezelschap
Onze huis aperitief Charles Roux brut
verscheidenheid aan hapjes
Tartaar van witte gamba
jonge kruiden - geroosterd sesamzaad - yuzu dressing
Soepje van witte vissoorten
langoustine staartjes - venkel - bimi
Ravioli van kreeft en zeetong
pijpajuin - jonge spinazie - schuim van gele curry
OF
Hoeve parelhoen
in de oven gebakken - pistache - kalfszwezerik - jus met Sechuan peper
Pure Caraïben chocolade
flan - appelsiensorbet - grenadine - limon cress
Een geurende tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed en crème brûlée
Aangepaste wijnen : € 18.00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Menu enkel per volledig tafelgezelschap
Aperitief Charles Roux
met een verscheidenheid aan hapjes
Carpaccio van St Jacobsvruchten en kreeft
Granny Smiths – druivenpitolie - citrus - curry
Soepje van grondwitloof
mini ravioli met boschampignons - kervelpluksels
Schartongfilet gebakken op zijn vel
knolselderlaagjes - jus van groene selder - Zeeuwse mossel
OF
Roodpoot patrijs a la chasseur
groene kool - mini kroket - jus spekjes - zilveruitjes
Poire Belle Hélène
Luchtige crème suisse – vijg - chocoladeroomijs
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons thee-assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 18,00 per persoon
Een glas huischampagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon supplement
Dit menu is niet te verkrijgen tijdens het wildfestival van 15/11/2025 tot en met 30/11/2025
Menu enkel per volledig tafelgezelschap
DIT MENU IS NIET TE VERKRIJGEN TIJDENS HET WILDFESTIVAL VAN 14/11/2025 TOT EN MET 30/11/2025
Huisapertief Charles Roux, fijne schuimwijn
verscheidenheid aan hapjes
Wildterrine met ganzenlever en gedroogde everzwijnham
rode ajuin sweet and sour - kweepeer - tuinkers - krententoost
Soepje van pompoen
Kruidenkaas - gerookte eend - winterpostelein
Zeewolffilet
pastinaak - risotto - boschampignons - zwarte truffel - sisho mix
OF
Hazenrugfilet
witloof - bloedworst - kroket - jus met peperkoek
Gekaramelisseerde appel
Parfait hazelnoot - zoute karamel - bittere chocolade - koekjes krokant
Een tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee-assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 18 per persoon kort menu(*) - € 22 per persoon lang menu
Op donderdag, vrijdag, zaterdagmiddag en zondagavond kan men het wildmenu
verkrijgen zonder warm voorgerecht (*) : € 68,00 per persoon
Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel de lange versie van de menu
Lang menu zonder wijnen : € 83,00 per persoon
Kort menu zonder wijnen : € 68,00 per persoon
Eén glas champagne i.p.v. het aperitief : € 9,00 per persoon supplement
Menu enkel per volledig tafelgezelschap
Tijdens het wildfestival van 14 november tot en met 30 november 2025 is enkel dit menu te verkrijgen. In een lange of korte versie. Op zaterdagavond en zondagmiddag werken wij enkel met de lange versie van het wildmenu. Wij werken niet a la carte op zaterdag en zondag tijdens het wildmenu. Dit omdat wij lange wachtrijen hebben voor het wildmenu.
Aperitief Charles Roux
degustatie van hapjes
Ganzenlever en fazant
kweepeer - Ganda ham - rozijnen
Soepje van pastiaak
ravioli met boschampignons - kervelschuim
(*)St Jacobsvruchten in de schelp
bloemkool risotto - sisho - zwarte truffeljus
Filet van ree, uit de Ardennen
savooikool - veenbes - grond witloof - pure wildjus
Flan van chocolade
Mandarijn - mango - passie
Een tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 18,00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Om onze afhaaldienst te verzorgen tijdens de eindejaar periode, zijn we gesloten van 21 december 2025 tot en met 8 januari 2026
Wel open op 24 december en 31 december voor afhaal traiteurdienst eindejaar 13u-15u30
Schuimig aperitief Charles Roux
verscheidenheid aan hapjes
Tataki van lauwe gelakte wilde zalm en gerookte paling
slaatje - zoete soja - crispy - granaatappel
Soepje van knolselder
pulled fazant - bieslook - roomschuim
wilde eend gebakken op z’n vel
rodekool en rode biet - Jona gold - veenbessen - Bintjes gratin
OF
Zeetong en langoustines
boerenkool - cremeux van pompoen – julienne prei - jus van de karkas
espresso Martini
Crémé van koffie - schuim van gecondenceerde melk - Kahlua - vijg
Een koffie van koffiebranderij “Hoorens” of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed