Menu's
Wij houden van ons vak en alle gerechten zijn met veel liefde klaargemaakt, aangepast aan de seizoenen, onze menu's wisselen dan ook om de maand. Heb je een probleem met bepaalde allergenen? Laat het ons dan bij de reservatie weten.
Gelieve bij reservatie eventuele allergieën door te geven. Niet eerder vermeld, zijn wij genoodzaakt om een supplement aan te rekenen van € 10.00 p/p de dag zelf. Wij houden enkel rekening met lactose intolerantie - schelp en schaaldieren intolerantie - glutenintolerantie - diabeet. Andere allergieen kunnen wij helaas niet doen, daar dit de samenstelling van de gerechten kan veranderen. Vegan kunnen wij zeker doen, maar dit moet ook gemeld worden op voorhand en kan een extra kost met zich meebrengen. Wijzigingen aan de menu zijn zeker mogelijk, maar mits suplement.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 31/12/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen/prijsstijgingen van grondstoffen, nutsvoorzieningen, personeelskost, enz.. zonder voorafgaande verwittiging. Zie de correcte prijs bij de menu's of de a la carte gerechten.
- KREEFTENMENU TOT 18 DECEMBER 2025
- VISLUNCH MET GRATIS APERITIEF OP VRIJDAGMIDDAG
- GOURMAND TASTING OP VRIJDAGAVOND EN ZONDAGAVOND
- december
- Januari
- FEBRUARI
- WEEK VAN DE GELIEFDEN VALENTIJN VAN 12 TOT 15 FEB
- MAART
Aangepaste wijnen : € 18,00 per persoon
Wij werken met kreeftjes van +- 550 gr per stuk
Kreeftenmenu is op donderdag zowel 's middags als 's avonds en zondagavond
Kreeftenmenu enkel per volledige tafelgezelschap
ENKEL OP RESERVATIE
Kreeftenmenu op donderdag
- middag en avond- en zondagavond
tot en met 18 december 2025
DIT ENKEL OP RESERVATIE.
Aperitief onze huisschuimwijn Charles Roux
degustatie van hapjes
Ravioli gevuld met kreeft en zeetong -Een top gerecht al 25 jaar !-
jus van zwarte truffel en limoen
Onze kreeftensoep met veel stukjes
1/2 kreeft op zijn Italiaans
tomaat - basiliucm - fijne pasta - jus Proseco
Zoet dessert, smaakvol, ijskoud...
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Enkel te verkrijgen op vrijdagmiddag,
NIET OP FEESTDAGEN
Reservatie op voorhand
Gratis glas huisschuimwijn
Aangepaste wijnen bij de vislunch : € 18 per persoon
Iedere vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een vislunch
Wij bieden U gratis één glas huisschuimwijn aan
De vislunch bestaat uit
een visvoorgerecht- Vis hoofdgerecht - koffie of thee met versnaperingen
De vislunch moet op voorhand gereserveerd worden.
Te verkrijgen na reservatie van dit specifieke menu op vrijdagavond en zondagavond
Menu enkel per volledige tafel, geen aanpassingen toegelaten
Max 6 personen
Aangepaste wijnen : € 18.00 per persoon
GOURMAND TASTING MENU ELKE VRIJDAGAVOND EN ZONDAGAVOND TOT EN MET 19 DECEMBER
Carpaccio van rund, roquetteslaatje schilfers Parmezaanse kaas
of
Garnaalkroket, kruidenslaatje, mosterddressing
Steak met gebakken boschampignons, slaatje en onze frietjes gebakken in Ossewit
of
Verse pasta met Noordzeevis, kreeftensaus en broccoli
Banana split met warme chocolade, wie mag dat niet.....
of
Irisch koffie
Aangepaste wijnen : € 18,00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Om onze afhaaldienst te verzorgen tijdens de eindejaar periode, zijn we gesloten van 21 december 2025 tot en met 8 januari 2026
Wel open op 24 december en 31 december voor afhaal traiteurdienst eindejaar 13u-15u30
Schuimig aperitief Charles Roux
verscheidenheid aan hapjes
Tataki van lauwe gelakte wilde zalm en gerookte paling
slaatje - zoete soja - crispy - granaatappel
Soepje van knolselder
pulled fazant - bieslook - roomschuim
wilde eend gebakken op z’n vel
rodekool en rode biet - Jona gold - veenbessen - Bintjes gratin
OF
Zeetong en Noordzeekrab
boerenkool - cremeux van zoete aardappel – julienne prei - jus van de karkas
Espresso Martini
Crémé van koffie - schuim van gecondenceerde melk - Kahlua - vijg
Een koffie van koffiebranderij “Hoorens” of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 18.00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Menu enkel per volledig tafelgezelschap
Onze huisapertief Charles Roux
hapjesbord
Ceviche van Langoustines en zeebaars
pompoen / dille créme - limoen / chili olie - gebrand sesamzaad
Soepje van aardappel en mini shii take
gerookte eend - schuim van winter truffel
Roulade van fazant
groene kool - gebraiseerd witloof - kroket - kastanjeroom
OF
St Jacobsvruchten
risotto - knolselder - prei - beurre blanc - Vermout - zalmkaviaar
Pina Colada
Espuma - schijfjes ananas - cocos - bruine rhum
Een koffie van koffiebranderij “Hoorens” of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 18.00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Menu enkel per volledig tafelgezelschap
NIET IN HET VALENTIJNSWEEKEND VAN 12/02 TOT EN MET 15/02
DIT MENU IS NIET TE VERKRIJGEN IN HET VALENTIJNSWEEKEND VAN 12 FEBRUARI 2026 TOT EN MET 15 FEBRUARI 2026
Onze schuimige huisaperitief Charles Roux
met een fijn hapjesbord
Pannacotta van Pieterman en kreeft
avocado - radijs - dille dressing - mosterdsla
Soepje bloemkool
Tortelloni met ham - kervel - zure room
Noorse kabeljauw Skrei
koolrabi - schelpjes - Kalamansi - krabjus
OF
Kalf
filet pure - pompoen - chimichurri - aubergine - pomme fondant
Klassiek appeltaartje
Vanilleroomijs - zoute karamel - blauwe bes
Een vers gezette tas “Hoorens” of een keuze uit ons vers thee- assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen bij het Valentijn menu : € 20,00 per persoon
Reserveer tijdig, beperkt aantal plaatsen
VAN 12 FEBRUARI TOT EN MET 15 FEBRUARI 2026 IS ENKEL HET VALENTIJNSMENU TE VERKRIJGEN ! GELIEVE HIERMEE REKENING TE HOUDEN AUB !
Champagne Michel Littière als aperitief
Fijn hapjes bord om mee te starten
Koningskrab - Canadese kreeft - Langoustines
Taartje - Savoramosterd - groene kruiden dressing - limoen - gelei
Lingiune en staartvis
jus champagne - zalmkaviaar - groene selder - mossel
Kalfsfilet pure
Ravioli met ganzenlever - wortel - Bintjes met truffel - jus rozemarijn
Dessert der liefde
sorbet van framboos - crémeux - macaron de Paris - Hibiscus
Een vers gezette tas “Hoorens” koffie of een verkwikkende tas verse thee
huisgemaakt snoepgoed
RESERVEER VANDAAG NOG UW TAFEL, WANT DE PLAATSEN ZIJN HEEL BEPERKT HET GANSE WEEKEND !
Aangepaste wijnen : € 18.00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Menu enkel per volledig tafelgezelschap
Jaarlijks verlof van 12 maart 2026 tot en met 27 maart 2026
Een glaasje huisschuimwijn Charles Roux
verscheidenheid aan hapjes
Langoustinesstaartjes kort gewokt
Spinazieslaatje - notencrumble - tomatenextract - limoen
Soepje van witte vissoorten
gerookte zalmsliertjes - venkel - dille
Tarbotsnede kort gebakken
spitskool - jus kreeft - pijpajuin - broccolini
OF
Sneetjes van jonge eend
jonge wortel - romanesco - eendenlever - pomme dauphine
Nougat glacé
rode gemarineerde vruchten - Atsina cress
Een koffie van koffiebranderij “Hoorens” of een keuze uit ons vers thee- assortiment
huisgemaakt snoepgoed

