Menu's
Wij houden van ons vak en alle gerechten zijn met veel liefde klaargemaakt, aangepast aan de seizoenen, onze menu's wisselen dan ook om de maand. Heb je een probleem met bepaalde allergenen? Laat het ons dan bij de reservatie weten.
Gelieve bij reservatie eventuele allergieën door te geven. Niet eerder vermeld, zijn wij genoodzaakt om een supplement aan te rekenen van € 10.00 p/p de dag zelf. Wij houden enkel rekening met lactose intolerantie - schelp en schaaldieren intolerantie - glutenintolerantie - diabeet. Andere allergieen kunnen wij helaas niet doen, daar dit de samenstelling van de gerechten kan veranderen. Vegan kunnen wij zeker doen, maar dit moet ook gemeld worden op voorhand en kan een extra kost met zich meebrengen. Wijzigingen aan de menu zijn zeker mogelijk, maar mits suplement.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 01/03/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen/prijsstijgingen van grondstoffen, nutsvoorzieningen, personeelskost, enz.. zonder voorafgaande verwittiging. Zie de correcte prijs bij de menu's of de a la carte gerechten.
- VISLUNCH MET GRATIS APERITIEF OP VRIJDAGMIDDAG
- MAART
- KREEFTENMENU VAN 30 MAART TOT EN MET 1 JUNI 2025
- APRIL
- GOURMAND TASTING OP VRIJDAGAVOND EN ZONDAGAVOND
- FEESTMENU 25 JAAR RESTAURANT L' HOMARD BIZARRE
- MEI
- MOEDERDAG 11 MEI
- Juni
Enkel te verkrijgen op vrijdagmiddag,
NIET OP FEESTDAGEN
Reservatie op voorhand
Gratis glas huisschuimwijn
Aangepaste wijnen bij de vislunch : € 17 per persoon
Iedere vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een vislunch
Wij bieden U gratis één glas huisschuimwijn aan
De vislunch bestaat uit
een visvoorgerecht- Vis hoofdgerecht - koffie of thee met versnaperingen
De vislunch moet op voorhand gereserveerd worden.
Aangepaste wijnen : € 18.00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Menu enkel per volledig tafelgezelschap
Jaarlijks verlof van 13 maart 2025 tot en met 28 maart 2025
Een glaasje huisschuimwijn Charles Roux
verscheidenheid aan hapjes
Gemarineerde St Jacobsvruchten
bloemkool crumbel - basilicum olie - kimchi mayonaise
Soepje van flespompoen
gebakken spekjes - mosterd room
Open ravioli van Canadese kreeft en pladijs
spitskool - jus langoustines - pijpajuin - broccolini
OF
Filet pure van jong kalf
jonge wortel - romanesco - eendenlever - Bintjes aardappel - pure jus
Mijn tiramisu
Roomijs van Amarena kersen
Een koffie van koffiebranderij “Hoorens” of een keuze uit ons vers thee- assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 18,00 per persoon
Wij werken met kreeftjes van +- 550 gr per stuk
Eén glas champagne i.p.v. het aperitief : € 9.00 per persoon supplement
Kreeftenmenu op donderdag - middag en avond - en zondagavond van 30 maart tot en met 1 juni 2025
Kreeftenmenu is enkel per volledige tafelgezelschap
ENKEL OP RESERVATIE
KREEFTENMENU OP DONDERDAG
- MIDDAG EN AVOND - EN ZONDAGAVOND VAN 30/03/2025 TOT EN MET 01/06/2025
Enkel op reservatie !
Aperitief huisschuimwijn Charles Roux
degustatie van hapjes
Slaatje van Canades kreeft en Noorse langoustines
Witte en groene asperges - kruidenslaatje - Savora mosterd - Kimchi maanzaad
Onze kreeftensoep, schuimige room
1/2 kreeft op zijn Italiaans
Prosecco boter – pasta - tomaat - basilicum
Zoet dessert, smaakvol, ijskoud...
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed en Pastel de Nata
Aangepaste wijnen : € 18.00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Menu enkel per volledig tafelgezelschap
Dit menu is niet te verkrijgen in ons Feestweekend 25 jaar L' homard bizarre op 26/27 april
Aperitief Charles Roux
verscheidenheid aan hapjes
Nem van kreeft, krab en Balfego tonijn
Wakamé - ijsbergsla - reddich - Sriracha mayo
Soepje van Italiaans tomaat
Ravioli met ham en ricotta - verse marjolein
Zeebaars op zijn vel gebakken
Risotto met de eerste asperges - morilles - tuinboon - jus spinazie
OF
Jong piepkuiken a l'orange
Wortel - ijspegel - sinaasappel - broccolini - fondant aardappel
krokante citroen en rabarber creme
zanddeeg - frambozen - munt - gebrand eiwit
Een tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee-assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Te verkrijgen na reservatie van dit specifieke menu op vrijdagavond en zondagavond
Menu enkel per volledige tafel, geen aanpassingen toegelaten
Max 6 personen NIET OP FEESTDAGEN
Aangepaste wijnen : € 18 per persoon
TASTING GOURMAND MENU OP VRIJDAGAVOND EN ZONDAGAVOND MAX TOT 6 PERSONEN PER TAFEL
Witte en groene asperges, grijze garnalen, gepocheerd eitje
of
Carpaccio van rund, truffelolie, sisho kruiden, Parmezaanse kaas
Malse rundssteak, slaatje, onze frietjes gebakken in ossewit, de echte dus !
of
Kabeljauwhaas, spinazie, Bintjes zalf, jus champagne
Café glacé met opgeklopte verse room
of
Irish koffie
Prijs van het verjaardag menu : € 85,00 per persoon
Aangepaste wijnen bij het verjaardag menu : € 20,00 per persoon
Aperitief champagne, menu en koffie of thee inbegrepen
IN DE VERJAARDAGSWEEKENDS SERVEREN WE ENKEL DIT MENU !
IN DE VERJAARDAGSWEEKENDS SAMEN ZIJN ER 10 RESTAURANTBONS TE WINNEN
RESERVEER TIJDIG ! BEPERKT AANTAL PLAATSEN VOOR DIT MOOIE MENU
25 JAAR RESTAURANT
L' HOMARD BIZARRE
- kwaliteit sinds 2000-
25 jaar passie, doorzettingsvermogen en dankbaarheid
In april 2000 begonnen we aan een avontuur dat ons leven zou veranderen. We namen een sprong in het diepe, lieten onze vaste jobs achter ons en besloten ons eigen restaurant te starten. Velen zeiden: Dat lukt nooit, zeker niet in deze onzekere tijden. Maar wij hielden vast aan onze droom en gingen ervoor.
We startten op het hoekje in Sint-Martens-Latem, vastberaden en met hart en ziel. Dankzij mond-tot-mondreclame groeide onze reputatie snel. Daar moet je zijn! Uitstekende prijs-kwaliteit en een heerlijke menu.Met eindeloos hard werken ”dag en nacht”en de onmisbare steun van onze ouders, wisten we ons plekje te veroveren in de culinaire wereld.
Vandaag, 25 jaar later, zijn we trots op wat we hebben opgebouwd. Sommige klanten die er vanaf het begin bij waren, komen nog steeds, en dat vervult ons met dankbaarheid. Ons succes danken we niet alleen aan onze inzet, maar ook aan onze fantastische medewerkers. Zonder hen zou dit verhaal niet mogelijk zijn geweest en dat geldt tot op de dag van vandaag.
Om ons 25 jaar te vieren, doen we op regelmatige basis, van april tot en met juni 2025 in het weekend, en speciaal verjaardagsmenu. Dit om iedereen de kans te geven om van dit mooi menu te komen genieten. We stelden een menu samen, met de meeste succesvolle gerechten uit de laatste 25 jaar in een modern jasje gestoken natuurlijk.
Tijdens onze 25 ste verjaardag weekends, verloten we maar liefst 10 restaurantbons om bij ons gratis te komen eten !
Dit zijn de feestweekends
26 - 27 April
24 - 25 Mei
21 - 22 Juni
Aperitief Champagne Michel Littiere
degustatie van hapjes
Taartje van gemarineerde langoustines en kreeft,
dit was het eerst voorgerecht in 2000 bij de start van het restaurant
groene asperges - slaatje - sinaasappel dressing
Open ravioli van zeetong
een groot succes gerecht in 2012
truffelboter - morilles - tuinbonen - limoen
Medaillon van Belgisch rundvlees
ze likte de vingers af bij dit gerecht in 2015
Courgette canneloni met voorjaarsgroenten - peperroomsaus met XO cognac - Rösti
Mijn tiramisu met banaan
dit was een groot succes in 2009, zelfs mijn Italiaans vriend Carmelo, was hier zot van !!
vanilleroomijs van mijn broer Bernard, gewoon de beste !
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 18,00 per persoon
Een glas champagne i.p.v het aperitief: € 9,00 per persoon supplement
Dit menu is niet te verkrijgen op Moederdag 11 mei 2025
Dit menu is niet te verkrijgen in ons Feestweekend 25 jaar L' homard bizarre op 24/25 mei
Menu enkel per volledig tafelgezelschap
Huis aperitief Charles roux
verscheidenheid van hapjes
Witte en groene asperges en handgepelde garnalen
mosterddressing - sisho kruiden - Fregola Sarda
Velouté van waterkers
roomschuim
Schelvishaas en gegrilde gamba
Pasta Vongole - crème van zachte Spaanse pepers - Lente ui
OF
Filet van melklam uit de Pyreneeën
gegrilde groenten - violet artisjok in aioli - millefeuille van aardappel
Aardbeien en frambozen
krokant van amandelen - limoen - sorbet
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee-assortiment
Huisgemaakt snoepgoed
Zondagavond 11 mei kan menu verkrijgen zonder warm voorgerecht (*) : € 75,00 p.p.
Wijnen bij het Moederdag menu met warm voorgerecht (*) : € 20,00 per persoon
Wijnen bij het Moederdag menu zonder warm voorgerecht (*) : € 17,00 per persoon
Reserveer tijdig, beperkt aantal plaatsen
OP ZONDAG 11 MEI IS ENKEL DIT MENU TE VERKRIJGEN,OP ZONDAGMIDDAG ENKEL DE LANGE VERSIE
Een glas champagne Michel Littière als aperitief
Smaakmaker bordje met fijne hapjes
Carpaccio van Canadese kreeft
witte en groene asperges - sisho slaatje - erwtjes - munt
Helder soepje van Mechelse koekoek
fijne groentenblokjes - kervel
(*)Tarbot en langoustines
lamsoor - venkel - pijpajuin - jus van de karkas
Frans duif en ganzenlever in een korst van bladerdeeg
Lente primeurs - zoete aardappel - fijne jus met zwarte truffel
Gariguette aardbeien en frambozen
Crémeux - stroopwafel - vanilleroomijs
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een verkwikkende tas verse thee
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 18.00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Menu per volledig tafelgezelschap
Dit menu is niet te verkrijgen in ons Feestweekend 25 jaar L' homard bizarre op 21/22 juni
Aperitief Charles Roux
verscheidenheid aan hapjes
Kort gebakken schijfjes kalfsbil
witte en groene asperges - rucola - sorbet gerookte paprika
Soepje van blanke asperges
roomschuim - dille - balletjes van Ierse krab
1/2 baby kreeft gepocheerd op zijn Thais, en uit de karkas
rode curry - kokosnoot - lintpasta - fijne groenten
OF
Tagliata van rund
jus van Morieljes - jonge wortel - tuinbonen – fondant aardappel
Mango en pompelmoes
Witte chocolade - passievruchten - Honey pops
Een geurende tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed