Menu's
Wij houden van ons vak en alle gerechten zijn met veel liefde klaargemaakt, aangepast aan de seizoenen, onze menu's wisselen dan ook om de maand. Heb je een probleem met bepaalde allergenen? Laat het ons dan bij de reservatie weten.
Gelieve bij reservatie eventuele allergieën door te geven. Niet eerder vermeld, zijn wij genoodzaakt om een supplement aan te rekenen van € 10.00 p/p de dag zelf. Wij houden enkel rekening met lactose intolerantie - schelp en schaaldieren intolerantie - glutenintolerantie - diabeet. Andere allergieen kunnen wij helaas niet doen, daar dit de samenstelling van de gerechten kan veranderen. Vegan kunnen wij zeker doen, maar dit moet ook gemeld worden op voorhand en kan een extra kost met zich meebrengen. Wijzigingen aan de menu zijn zeker mogelijk, maar mits suplement.
De vermelde prijzen zijn geldig tot 01/03/2025. Hierna zijn de prijzen onderhevig aan mogelijke wijzigingen/prijsstijgingen van grondstoffen, nutsvoorzieningen, personeelskost, enz.. zonder voorafgaande verwittiging. Zie de correcte prijs bij de menu's of de a la carte gerechten.
- VISLUNCH MET GRATIS APERITIEF OP VRIJDAGMIDDAG
- KREEFTENMENU TOT 19 NOVEMBER 2024
- November
- GOURMAND TASTING OP VRIJDAGAVOND EN ZONDAGAVOND
- Wildmenu festival van de jager
- december
- Januari
- FEBRUARI
Enkel te verkrijgen op vrijdagmiddag,
NIET OP FEESTDAGEN
Reservatie op voorhand
Gratis glas huisschuimwijn
Aangepaste wijnen bij de vislunch : € 17 per persoon
Iedere vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een vislunch
Wij bieden U gratis één glas huisschuimwijn aan
De vislunch bestaat uit
een visvoorgerecht- Vis hoofdgerecht - koffie of thee met versnaperingen
De vislunch moet op voorhand gereserveerd worden.
Aangepaste wijnen : € 17,00 per persoon
Wij werken met kreeftjes van +- 550 gr per stuk
Eén glas champagne i.p.v. het aperitief : € 9.00 per persoon supplement
Kreeftenmenu op donderdag - middag en avond - en zondagavond tot 19 december 2024
Kreeftenmenu enkel per volledige tafelgezelschap
ENKEL OP RESERVATIE
KREEFTENMENU IS TE VERKRIJGEN OP DONDERDAG - GANS DE DAG- EN ZONDAGAVOND VAN 29 SEPTEMBER TOT EN MET 19 DECEMBER 2024 .
DIT ENKEL OP RESERVATIE.
Aperitief Charles Roux
degustatie van hapjes
Open ravioli van Canadese kreeft en zeetong
jonge prei - jus van de karkassen - citroengras - sisho slaatje
Onze kreeftensoep, schuimige room
½ kreeft met spinazie en boschampignons
fijne champagne truffelboter - Gnocchi di patate - limoen
Zoet dessert, smaakvol, ijskoud...
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 17,00 per persoon
Een glas huischampagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon supplement
Dit menu is niet te verkrijgen tijdens het wildfestival van 09/11/2024 tot en met 24/11/2024
Menu enkel per volledig tafelgezelschap
DIT MENU IS NIET TE VERKRIJGEN TIJDENS HET WILDFESTIVAL VAN 9/11/2024 TOT EN MET 24/11/2024
Huisapertief Charles Roux, fijne schuimwijn
verscheidenheid aan hapjes
Wildterrine met ganzenlever en gedroogde everzwijnham
rode ajuin sweet and sour - kweepeer - tuinkers - krententoost
Soepje van pompoen
Kruidenkaas - gerookte eend - winterpostelein
Zeewolffilet
pastinaak - risotto - boschampignons - zwarte truffel - sisho mix
OF
Hazenrugfilet
witloof - bloedworst - kroket - jus met peperkoek
Gekaramelisseerde appel
Parfait hazelnoot - zoute karamel - bittere chocolade - koekjes krokant
Een tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee-assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Te verkrijgen na reservatie van dit specifieke menu op vrijdagavond en zondagavond
Menu enkel per volledige tafel, geen aanpassingen toegelaten
Max 6 personen NIET OP FEESTDAGEN
TASTING GOURMAND MENU OP VRIJDAGAVOND EN ZONDAGAVOND
Huisgerookte zalm, zoete mosterd, fijne kruiden
of
Mini hamburger met wildpastei, ajuinkonfituur, tuinkers, veenbessen
Steak met boschampignons, slaatje, onze frietjes gebakken in Ossewit
of
Vispannetje, zoals mijn moeder Annie het vroeger maakte, lekker gegratineerd
De echte dame blanche, vanilleroomijs en warme chocoladesaus
of
Irish koffie
Aangepaste wijnen : € 17 per persoon kort menu(*) - € 22 per persoon lang menu
Op donderdag, vrijdag, zaterdagmiddag en zondagavond kan men het wildmenu
verkrijgen zonder warm voorgerecht (*) : € 63,00 per persoon
Op zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij enkel de lange versie van de menu
Lang menu zonder wijnen : € 78,00 per persoon
Kort menu zonder wijnen : € 63,00 per persoon
Eén glas champagne i.p.v. het aperitief : € 9,00 per persoon supplement
Menu enkel per volledig tafelgezelschap
Tijdens het wildfestival van 9 november tot en met 24 november 2024 is enkel dit menu te verkrijgen. In een lange of korte versie. Op zaterdagavond en zondagmiddag werken wij enkel met de lange versie van het wildmenu. Wij werken niet a la carte op zaterdag en zondag tijdens het wildmenu. Dit omdat wij lange wachtrijen hebben voor het wildmenu.
Aperitief Charles Roux
degustatie van hapjes
Ganzenlever en fazant
kweepeer - Ganda ham - rozijnen
Soepje van pastiaak
ravioli met boschampignons - kervelschuim
(*)St Jacobsvruchten in de schelp
bloemkool risotto - chorizo - zwarte truffeljus
Filet van ree, uit de Ardennen
savooikool - veenbes - grond witloof - pure wildjus
Jona gold appel en speculoos
Friand met mascarpone - roomijs - notencrumbel
Een tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 17,00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Om onze afhaaldienst te verzorgen tijdens de eindejaar periode, zijn we gesloten van 21 december 2024 tot en met 9 januari 2025
Wel open op 24 december en 31 december voor afhaal traiteurdienst eindejaar 13u-15u30
Schuimig aperitief Charles Roux
verscheidenheid aan hapjes
Tataki van lauwe gelakte wilde zalm en gerookte paling
slaatje - zoete soja - crispy - granaatappel
Soepje van knolselder
pulled fazant - bieslook - roomschuim
Tamme eend gebakken op z’n vel
rode biet - Jona gold - veenbessen - mini kroket
OF
Zeetong en langoustines
boerenkool - cremeux van pompoen – julienne prei - jus van de karkas
espresso Martini
Crémé van koffie - schuim van gecondenceerde melk - Kahlua - vijg
Een koffie van koffiebranderij “Hoorens” of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 17.00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Menu enkel per volledig tafelgezelschap
Onze huisapertief Charles Roux
hapjesbord
Hamachi
ceviche van mandarijn en kalamansi - pastinaak
Soepje van langoustines
XO - fijne kruiden
Rundstournedos
paddenstoelen - knolselderij - truffelgratin
OF
Griet
risotto met prei - beurre blanc - Vermout - zalmkaviaar
Dessert met ananas
limoenblad - citroengras - yoghurt - bittere chocolade
Een koffie van koffiebranderij “Hoorens” of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 17.00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Menu enkel per volledig tafelgezelschap
NIET IN HET VALENTIJNSWEEKEND VAN 13/02 TOT EN MET 16/02
DIT MENU IS NIET TE VERKRIJGEN IN HET VALENTIJNSWEEKEND VAN 13 FEBRUARI 2025 TOT EN MET 16 FEBRUARI 2025
Onze schuimige huisaperitief Charles Roux
met een fijn hapjesbord
Pannacotta van Pieterman en kreeft
avocado - radijs - dille dressing - mosterdsla
Dubbele heldere bouillon van rund
gekonfijnte ossestaart - raviolini - kervel
Roodbaars pan gebakken
duxelle van prei en shii take - Prosecco boter - hand gerolde parel cous cous
OF
Secreto van Iberico varken gebakken op de plancha
zoete aardappelzalf - groene asperges - Portobello - zonnepitten - graanmosterd
Sinaasappel
witte chocolade - Kardemon - framboos
Een vers gezette tas “Hoorens” of een keuze uit ons vers thee- assortiment
huisgemaakt snoepgoed