Menu's
Wij houden van ons vak en alle gerechten zijn met veel liefde klaargemaakt, aangepast aan de seizoenen, onze menu's wisselen dan ook om de maand. Heb je een probleem met bepaalde allergenen ? Laat het ons dan bij de reservatie weten. Wij passen dit graag aan voor U. Opgelet ! bij ons je a la carte eten, maar tot max 5 personen, met een max aan 3 verschillende gerechten. Dit om U kwalitatief en verzorgd te bedienen.
- FEBRUARI
- Speciaal Diner/ wijntasting met Bodegas Pinord
- MAART
- APRIL
- MEI
- MOEDERDAG ZONDAG 12 MEI 2019
- Juni
- Aspergeweekend 8 juni en Vaderdag 9 juni 2019
- Juli
- Kreeftenmenu op do en maandag in juli en augustus
Aperitief, aangepaste wijnen en koffie of thee inbegrepen.
Prijs van het menu zonder wijnen, wel met aperitief en koffie : € 50,00 per persoon
Een glas huischampagne i.p.v. het aperitief € 7,00 per persoon supplement
Opgelet ! tijdens de Valentijnsweek van zaterdag 9 februari tot en met zondag 17 februari 2019 is dit menu niet te verkrijgen
Opgelet !!
Tijdens de valentijnsweek van zaterdag 9 februari tot en met zondag 17 februari 2019 is dit menu niet te verkrijgen
Aperitief Marquise de Souverain
verscheidenheid aan hapjes
St Jacobsvruchten en langoustines
gebakken – groen slaatje - venkel – dille – Granny Smiths – curry - avocado
Soepje van bloemkool
grijze garnalen - winterpostelein
Noorse kabeljauw “Skrei”
rivierpaling – mini shii take – spinazie / zurkeljus
OF
Filet van konijn en kalfszwezeriken
broccoli gratin – wortelzalf – Gentse graanmosterd
Exotische rijstpap
crème van passievrucht – kokos - pompelmoes – sterfruit – zanddeeg
Een koffie van koffiebranderij “Hoorens” of een keuze uit ons Bio thee- assortiment
huisgemaakt snoepgoed en crème brûlée
Exclusieve Diner/tasting avond met aanwezigheid van de eigenaar van Bodegas Pinord
Speciaal Diner en wijntasting menu op zondagavond 24 februari 2019.
Wine-dinner met Bodegas Pinord en Alhambra
Bodegas Pinord produceert wijnen en Cava in Penedés, Priorat, Terra Alta, Monsant,
Rueda en Ribera del Duero. De gastheer is Dhr. Joan Tetas van Bodegas Pinord.
Wanneer : Zondagavond 24 februari om 19u
Inschrijven voor deze mooie en uitzondelijke avond gewenst !
Prijs van dit uitzonderlijke menu : € 85,00 per persoon all inn
Uw reservatie is pas definitief na betaling, en dit voor 20 februari 2019.
Gereserveerde plaatsen worden niet terugbetaald !
Opgelet !! nog enkele vrije plaatsen
Reserveren ENKEL via website www.homard-bizarre.be,
info@homard-bizarre.be of telefonisch 09/281.29.22 voor 15 februari 2019
Gelieve € 85,00 per persoon te storten op rekeningnummer
Restaurant L' homard bizarre BNP Fortis BE16 0016 6624 4374
Duidelijk vermelden :
Aantal personen, naam van de persoon die reserveerde
Een exclusieve avond om zeker te noteren in Uw agenda.
Wees snel om te reserveren ! Aantal plaatsen is beperkt !
Exclusieve wijnen van Bodegas Pinord, zijn geselecteerd, door het team van
Wijnhandel Alhambra uit Gentbrugge, de referentie voor Spaanse wijnen
Aperitief Cava
fijn hapjesbord
St Jacobsvruchten en langoustines
Gebakken en gemarineerd – groen slaatje - dille – Granny Smiths – curry - avocado
Noorse kabeljauw “Skrei”
rivierpaling – mini shii take – spinazie / zurkeljus
Filet van konijn en kalfszwezeriken
broccoli gratin – wortelzalf – Gentse graanmosterd
Exotische rijstpap
crème van passievrucht – kokos - pompelmoes – sterfruit – zanddeeg
Een tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee-assortiment
huisgemaakt snoepgoed en crème brûlée
Aperitief, aangepaste wijnen en koffie of thee inbegrepen.
Prijs van het menu zonder wijnen, maar wel aperitief en koffie of thee €50,00 per persoon
Een glas huischampagne i.p.v. het aperitief: € 7,00 per persoon supplement
Jaarlijks verlof van 11 maart tot en met 29 maart 2019
Opgelet ! jaarlijks verlof van 11 maart tot en met 29 maart 2019
Een glaasje Marquise de Souverain
verscheidenheid aan hapjes
Gemarineerde en gerookte zalm
mousse van platte kaas – radijs - mosterdzaad – Borage en Venne kruid
Heldere bouillon van gevogelte
tomaat - basilicum
Schartong
gestoomd – julienne groenten - jus van groene salade – bearnaise van schaaldieren
OF
Filet pure van Iers rund
gebrand witloof – Parijse champignons – raapjes - zilveruitjes
Vijgen en mango
bittere chocolade - roomijs van tonkabonen
Een koffie van koffiebranderij “Hoorens” of een keuze uit ons vers thee- assortiment
huisgemaakt snoepgoed en crème brûlée
Aperitief, aangepaste wijnen en koffie of thee inbegrepen
Prijs van het menu zonder wijnen, maar wel aperitief en koffie : € 50,00 per persoon
Een glas champagne ipv het aperitief € 7,00 per persoon
Aperitief Marquise de Souverain
verscheidenheid aan hapjes
Griet en krab
gemarineerd – koriander – currymayonaise – avocado – blini met haringkaviaar
Soepje van veld erwten en dragon
gerookte rivierpaling – zure room
Filet van zeewolf, gesmoord in de oven
korst van spek en kruiden – jonge spinazie – Fregola pasta - langoustinejus
OF
Eend op lage temperatuur gegaard
verschillende wortels – specerijen - fondantaardappel
Ananas, bittere chocolade en kokosnoot
Parfait van kokosnoot, brunoise van ananas met vanille, chocolademousse
Een tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee-assortiment
huisgemaakt snoepgoed en crème brûlée
Aperitief, aangepaste wijnen en koffie of thee inbegrepen
Prijs van het menu zonder wijnen, maar wel aperitief en koffie : € 50,00 per persoon
Een glas champagne ipv het aperitief: € 7,00 per persoon supplement
Dit menu is niet te verkrijgen op moederdag 12 mei 2019
DIT MENU IS NIET TE VERKRIJGEN OP MOEDERDAG 12 MEI 2019
Aperitief Marquise de Souverain
verscheidenheid van hapjes
Blauw wit rund
carpaccio – ganzenlever – zalf van rucola en Parmezaans kaas - balsamico
Bouillon van Flandria tomaat
Blaadjes mini basilicum – Pancetta – broodcroutons
Roodbaarsfilet, gekorst op de teppanyaki
witte en groene asperges - aardappelzalf met grijze garnalen - zachte kerrie
OF
Twee maal lam
Filet en ragout gegaard op lage temperatuur - gerookt aardappelschuim -voorjaarsprimeurs
Crème Suisse, mango, framboos
combinatie van vanille crème - gel van mango – frambozensorbet - krokant eiwit
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons Bio thee-assortiment
Huisgemaakt snoepgoed en crème bruleé
Prijs van het moederdagmenu : € 85,00 per persoon
Aperitief champagne, menu, aangepaste wijnen en koffie of thee inbegrepen
Verkorte versie op zondagavond 12 mei zonder warm voorgerecht (*) : € 72,00 per persoon
RESERVEER TIJDIG ! BEPERKT AANTAL PLAATSEN VOOR DIT MOOIE MENU
Op moederdag 12 mei 2019 is enkel dit menu te verkrijgen
Op zondagavond 12 mei 2019 is er een verkorte versie te verkrijgen van het Moederdagmenu, zonder warm voorgerecht (*) : € 72,00 per persoon
Aperitief Champagne Michel Littiere premier cru
degustatie van hapjes
Canadese kreeft
dauwverse salade - mango op zijn Thaïs - cocos mayonaise - vleugje vanille
Bouillon van tamme duif
Lente-ui – honing tomaat – platte peteselie
(*)Gebakken wilde tarbot
asperge fricassee - bieslookboter - speltrisotto
Jong weide lam
sappig gebakken – springrol met navarin - gerookte bintjesaardappel - primeurgroenten
Kir Royal
krokante bodem - champagnemousse - kersenbavarois - kersensorbet
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed en crème brûlée
Aperitief, aangepaste wijnen en koffie of thee inbegrepen
Prijs van het menu zonder wijnen, maar wel aperitief en koffie : € 50,00 per persoon
Een glas champagne ipv het aperitief €7,00 per persoon
Dit menu is niet te verkrijgen tijdens het aspergeweekend op 8 en 9 juni 2019
Dit menu is niet te verkrijgen tijdens het aspergeweekend op 8 en 9 juni 2019
Aperitief Marquise de Souverain
verscheidenheid aan hapjes
Canadese baby kreeft, rivierkreeft, handgepelde grijze garnalen
magere yoghurt dressing – slaatje fijne kruiden – mini tomaat
Soepje van witte asperges
peterselieschuim - gerookte zalm
Cannelloni van rog en jonge pijpajuin
kort gewokte Courgettes – thijm olie – Vongolé pasta
OF
Sappig stukje kalfsfilet
witte en groene asperges – morieljes - daslook - truffelaardappel
Aardbeien en limoen
Cheesecake – chocolade krokant - roomijs - espuma
Een geurende tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed en crème brûlée
Aperitief, menu, aangepaste wijnen en koffie of thee inbegrepen
Men kan het aspergemenu ook verkrijgen zonder warm voorgerecht (*) : € 65,00 p.p.
Eén glas champagne i.p.v. het aperitief : € 7,00 per persoon supplement
Tijdens het aspergeweekend is enkel dit menu te verkrijgen in een korte of lange versie
Tijdens het aspergeweekend is enkel dit menu te verkrijgen, in een korte of lange versie, zonder warm voorgerecht (*) : € 65,00 per persoon
Aperitief Marquise de Souverain
degustatie van hapjes
Canadese baby kreeft
groene en witte asperges – sisho slaatjes – rode mosterdsla - yoghurt
Soepje van asperges
toost met gemarineerde Schotse zalm
(*)Open ravioli van langoustines en zeetong
Morieljes – korenaar - schuim van champagne en limoen
Roulade van jong konijn en ganzenlever
gegrilde asperges – rösti aardappel – gestoofde lamsoor – zwarte truffel
Ring van frambozen
vanille mousse – stukjes macaron – sorbet
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed en crème brûlée
Aperitief, aangepaste wijnen en koffie of thee inbegrepen.
Prijs van het menu zonder wijnen, maar wel aperitief en koffie : € 50,00 per persoon
Een glas huischampagne ipv het aperitief € 7,00 per persoon supplement
Schuimig aperitief Marquise de Souverain
verscheidenheid aan hapjes
Cevische van zeebaars
gemarineerd met sushi azijn – watermeloen – doperwt - komkommerkruid
Oosters soepje van rucola
citroengras – groene curry - scampi
West Vlaams rund
getomateerde bearnaise – gefruite uienringen - rösti aardappel – groene asperges
OF
Zeeduivel
brunoise van Zuiderse groenten – zalf van bintjes met groene sla - mosterdjus
Mijn creatie van Pêche Melba
Vanille panna cotta – frambozen – limoncress
Een geurende tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed en crème brûlée
Aperitief, aangepaste wijnen en koffie of thee inbegrepen
Te verkrijgen vanaf maandagmiddag 08/7/2019 tot en met 26/8/2019 enkel op donderdag (ganse dag) en maandagmiddag, in juli en augustus
Wij werken met kreeftjes van +- 550 gr per stuk
Het kreeftenmenu zonder de wijnen maar wel aperitief en koffie : € 53,00 per persoon
Eén glas champagne i.p.v. het aperitief : € 7.00 per persoon supplement
Het kreeftenmenu is enkel te verkrijgen, per volledige tafel
KREEFTENMENU OP MAANDAGMIDDAG EN DONDERDAG
ENKEL IN JULI EN AUGUSTUS
Dit mooie kreeftenmenu is te verkrijgen vanaf
Maandagmiddag 8 juli tot en met maandagmiddag 26 augustus 2019.
Gelieve bij de reservatie te vermelden, dat je reserveert voor het kreeftenmenu.
Wij werken met kreeften van 550 gr, gèèn babykreeftjes, maar volwaardige kreeften
Het kreeftenmenu is enkel te verkrijgen per volledige tafel
Aperitief Marquise de Souverain
degustatie van hapjes
Slaatje van Canadese kreeft
tomatensoorten - fijne kruiden- avocadozalf – mini basilicum
Bouillon van kreeft en langoustines
zure room - platte peterselie
½ kreeft gegrild op de teppanyaki
groente sliertjes – fijne tuinkruiden – citroengras – garnaalboter - Griekse pasta
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed en crème brûlée