Menu's
Wij houden van ons vak en alle gerechten zijn met veel liefde klaargemaakt, aangepast aan de seizoenen, onze menu's wisselen dan ook om de maand. Heb je een probleem met bepaalde allergenen? Laat het ons dan bij de reservatie weten.
Gelieve bij reservatie eventuele allergieën door te geven. Niet eerder vermeld, zijn wij genoodzaakt om een supplement aan te rekenen van € 10.00 p/p de dag zelf. Wij houden enkel rekening met lactose intolerantie - schelp en schaaldieren intolerantie - glutenintolerantie - diabeet. Andere allergieen kunnen wij helaas niet doen, daar dit de samenstelling van de gerechten kan veranderen. Vegan kunnen wij zeker doen, maar dit moet ook gemeld worden op voorhand en kan een extra kost met zich meebrengen. Wijzigingen aan de menu zijn zeker mogelijk, maar mits suplement.
- VISLUNCH MET GRATIS APERITIEF OP VRIJDAGMIDDAG
- KREEFTENMENU OP DONDERDAG EN ZONDAGAVOND
- GOURMAND TASTING OP VRIJDAGAVOND EN ZONDAGAVOND
- APRIL
- MEI
- MOEDERDAG 12 MEI
- Juni
- Aspergeweekend 15 juni en 16 juni 2024
- Juli
- AUGUSTUS
- september
Enkel te verkrijgen op vrijdagmiddag, uitgezonderd feestdagen
Reservatie op voorhand
Gratis glas aperitief Marquise de Souverain
Aangepaste wijnen bij de vislunch : € 17 per persoon
Iedere vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een vislunch
Wij bieden U gratis één glas Marquise de Souverain aan
De vislunch bestaat uit
een visvoorgerecht- Vis hoofdgerecht - koffie of thee met versnaperingen
De vislunch moet op voorhand gereserveerd worden.
Aangepaste wijnen : € 17,00 per persoon
Wij werken met kreeftjes van +- 550 gr per stuk
Eén glas champagne i.p.v. het aperitief : € 9.00 per persoon supplement
Kreeftenmenu op donderdag - middag en avond - en zondagavond van 17/03/2024 tot en met 02/06/2024
Kreeftenmenu enkel per volledige tafelgezelschap
ENKEL OP RESERVATIE
De aankoopprijzen van de kreeften zijn op korte tijd enorm de hoogte ingegaan
We houden de aankoopprijzen in de gaten. Prijsaanpassingen zijn mogelijk.
KREEFTENMENU OP DONDERDAG
- MIDDAG EN AVOND - EN ZONDAGAVOND
Enkel op reservatie !
Aperitief Marquise du Souverain
degustatie van hapjes
Kreeft en Morieljes
Open ravioli - zeekraal - limoen
Soepje van kreeft en langoustines
Opgeklopte room - tuinkruiden
1/2 kreeft met groene en witte asperges
Thaise noedels - Schuim van Madras curry - citroengras
Zoet dessert, smaakvol, ijskoud...
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed en Pastel de Nata
Te verkrijgen na reservatie van dit specifieke menu op vrijdagavond en zondagavond
Menu enkel per volledige tafel, geen aanpassingen toegelaten
Max 6 personen
Groenten, frietjes, mayonaise, ed...die extra gevraagd worden, worden aangerekend.
NIEUW BIJ L' HOMARD BIZARRE GOURMAND TASTING MENU
Op vrijdagavond en zondagavond een
3 gangen keuze tasting gourmand menu
Asperges op Vlaamse wijze, klassiek, maar o zo lekker
of
Canneloni van huisgerookte zalm, mosterddressing krokante kruiden
Steak au poivre slaatje en onze frietjes gebakken in Ossewit
of
Verse pasta met Noordzeevis, kreeftensaus en broccoli
Coupe aardbeien, wie mag dat niet.....
of
Irisch koffie
Aangepaste wijnen : € 17.00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Menu enkel per volledig tafelgezelschap
Aperitief Marquise de Souverain
verscheidenheid aan hapjes
Gemarineerde zeebaars en kreeft
ajo blanco - schuim van witbier - tuinkers
Soepje van witte asperges
Medaglioni van witte asperges - grijze garnaal
Blanquette van zeeduivel en schartong
bouillabaisse - jonge prei - krielaardappel
OF
Magret van jonge eend a l'orange
Wortel - ijspegel - sinaasappel - fondant aardappel
krokante citroencreme
zanddeeg - frambozen - Atsina - vlierbessen
Een tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee-assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 17,00 per persoon
Een glas champagne i.p.v het aperitief: € 9,00 per persoon supplement
Dit menu is niet te verkrijgen op Moederdag 12 mei 2024
Menu enkel per volledig tafelgezelschap
DIT MENU IS NIET TE VERKRIJGEN OP MOEDERDAG 12 MEI 2024
Aperitief Marquise de Souverain
verscheidenheid van hapjes
Witte en groene asperges en handgepelde garnalen
mosterddressing - sisho kruiden - Fregola Sarda
Soepje van puntpaprika
rode curry – kokos - noedels
Zeewolffilet en King krab
jus van dille en venkel - Basmati - jonge spinazie - honing tros tomaat
OF
Lamsrack gebakken in de oven
voorjaarsgroentjes - aardappel/knolselderpuree - jus met zwarte look
Pannacotta van aardbeien en frambozen
krokant van Spaanse amandelen - limoen/yoghurtsorbet
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons Bio thee-assortiment
Huisgemaakt snoepgoed
Zondagavond 12 mei kan menu verkrijgen zonder warm voorgerecht (*) : € 72,00 p.p.
Wijnen bij het Moederdag menu met warm voorgerecht (*) : € 20,00 per persoon
Wijnen bij het Moederdag menu zonder warm voorgerecht (*) : € 17,00 per persoon
Reserveer tijdig, beperkt aantal plaatsen
OP ZONDAG 12 MEI IS ENKEL DIT MENU TE VERKRIJGEN,OP ZONDAGMIDDAG ENKEL DE LANGE VERSIE
Een glas champagne Michel Littière als aperitief
Smaakmaker bordje met fijne hapjes
Witte en groene asperges, Canadese kreeft
zalmkaviaar - Griekse yoghurt - Romeinse kervel
Heldere bouillon van kwartel
mini groenten - fijne tuinkruiden
(*)Raviolini van krab en tarbot
zeesla - rode curry - citroenblad - pijpajuin
Irish filet pure Wellington
Lente primeurs - fondantaardappel - fijne jus met zwarte truffel
Gariguette aardbeien en frambozen
Crémeux - Brusselse wafel - vanilleroomijs
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een verkwikkende tas verse thee
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 17.00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Menu per volledig tafelgezelschap
DIT MENU IS NIET TE VERKRIJGEN TIJDENS HET ASPERGEFESTIVAL OP 15 EN 16 JUNI 2024
Aperitief Marquise de Souverain
verscheidenheid aan hapjes
Vitello tonnato mijn manier
Hamachi - witte en groene asperges - kalfsfilet
Soepje van tarbot
roomschuim - dille - roze garnaal
1/2 baby kreeft gepocheerd op zijn Thais
Rode curry - kokosnoot - noedels - fijne groenten
OF
Kwartel uit Challans en ravioli van ganzenlever
jus van Morieljes en thijm - jonge wortel - tuinbonen – fondant aardappel
Moeulleux van bittere chocolade
rode vruchten - citroenverbena - sorbet
Een geurende tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aperitief, koffie of thee inbegrepen
Men kan het aspergemenu ook verkrijgen zonder warm voorgerecht (*) : € 63,00 p.p.
Aangepaste wijnen bij het korte menu : € 17,00 per persoon
Aangepaste wijnen bij het lange menu : € 20,00 per persoon
Eén glas champagne i.p.v. het aperitief : € 9,00 per persoon supplement
Tijdens het aspergeweekend is enkel dit menu te verkrijgen in een korte of lange versie
Tijdens het aspergeweekend is enkel dit menu te verkrijgen, in een korte of lange versie, zonder warm voorgerecht (*) : € 63,00 per persoon. Wel vermelden bij reservatie, korte of lange versie.
Aperitief Marquise de Souverain
degustatie van hapjes
Canadese baby kreeft
groene en witte asperges – sisho slaatjes – rode mosterdsla - yoghurt
Soepje van asperges
gemarineerde Schotse zalm - dilleroom
(*)Open ravioli van langoustines en zeetong
Morieljes – korenaar - schuim van champagne en limoen
Roulade van jong konijn, ganzenlever en kalfszwezerik
gegrilde asperges – rösti aardappel – gestoofde lamsoor – zwarte truffel
Ring van frambozen
vanille mousse – stukjes macaron – sorbet
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 17.00 per persoon
Een glas huischampagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon supplement
Menu per volledig tafelgezelschap
Schuimig aperitief Marquise de Souverain
verscheidenheid aan hapjes
Slaatje van gamba en rivierkreeft
Sucrine - getomateerde dressing - avocado
Lauw warme bouillon van hoevekip
groene tuinkruiden - brunoise groenten
Filet van graankalf
Bataat - groene asperges - tuinbonen - geconfijte aardappel
OF
Filet van rouget
salsa van tomaat - zwarte olijf - kreeften linguini - jus limoen
Carpaccio van Delmonte ananas
mini frisco van kokosnoot en vanille - chocoladekrokant - rozebottel
Een geurende tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen : € 17,00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Menu per volledig tafelgezelschap
Een glaasje Marquise du Souverain
verscheidenheid aan hapjes
Tartare van Belgisch rund
aardappelchips - haring kaviaar - Camp pickels - radijs
Tom kha gai met Zeeuwse mosselen
fijne groentjes - koriander
Filet van griet
courgette en tomaat - kappertjes - jus langoustines
OF
Gegrild Iberisch varken BBQ
groententaart - pont neuf aardappel - jus met rozemarijn - chimichuri
Krokant van abrikozen en kersen
citroencreme - sorbet - Atsinakruid
Een heerlijke tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons thee-assortiment
huisgemaakt snoepgoed
Aangepaste wijnen bij het menu : € 17,00 per persoon
Een glas champagne i.p.v. het aperitief € 9,00 per persoon
Jaarlijks verlof van 12 september 2024 tot en met 27 september 2024
Reserveren kan 7/7 - 24/24 via ons reservatiesysteem tijdens het verlof
Menu per volledig tafelgezelschap
Aperitief Marquise de Souverain
verscheidenheid aan hapjes
Burratta foccacia toost
tomatengelei - gedroogde Italiaanse ham - artichok - basilicum hummus
Soepje van kropsla en waterkers
langoustine staartjes - venkel
Ravioli van kreeft en zeetong
pijpajuin - jonge spinazie - schuim van gele curry
OF
Hoeve parelhoen
in de oven gebakken - pistache - kalfszwezerik - jus met Sechuan peper
Moeulleux van pure Caraïben chocolade
gepocheerde peer - confituur van gekaramelisseerde melk - vanilleroomijs
Een geurende tas “Hoorens” koffie of een keuze uit ons vers thee assortiment
huisgemaakt snoepgoed en crème brûlée