Het ontstaan van L'Homard Bizarre

Het begon bijna 20 jaar geleden. We zochten nog naar een naam voor ons restaurant. Samen met Ilse, mijn vrouw, zat ik aan de keukentafel. We aten een raar smakende kreeftensalade, die ik resoluut bizar noemde. De naam van het restaurant was gevonden, L'Homard Bizarre, weliswaar fout geschreven, maar voor mij klonk dit als mooie muziek in de oren. Dit moest en zou het worden.

We starten in maart 2000 ons restaurant L'Homard Bizarre, in het dorp van Sint-Martens-Latem. Eén van de mooiste dorpen van Vlaanderen, op een boogscheut van de idyllische Leie-boorden, en het kerkje van Sint-Martens-Latem. Waar vele kunstliefhebbers, fietsers, wandelaars, en culinaire levensgenieters thuis zijn.

L'Homard Bizarre Gastronomisch restaurant Sint-Martens-Latem

Een nieuwe locatie in Sint-Martens-Latem

Na 12 jaar groeien in het dorp van Sint-Martens-Latem, keken we uit hoe we onze klanten verder konden verrassen en verwennen. We kregen de kans, een mooi pand te kopen op de Kortrijksesteenweg 259, waar we de klanten nog meer konden bieden:

De keuze was snel gemaakt. We namen de beste mensen onder de arm om ons nieuwe restaurant in te richten. Met behoud van gezelligheid en warmte, ja zelfs met een open haard. Onze nieuwe keuken en restaurant zijn een pareltje voor het oog.

Verfijnde gerechten: prijs/kwaliteit

Gastronomisch eten bij Homard Bizarre, een smeuïge moeulleux met vanille-ijs, vijgen en vers fruit

Bekijk meer foto's van onze verfijnde gerechten

Gastronomisch eten bij L'Homard Bizarre in St Martens Latem

De beste ingrediënten, alles zelf maken van de broodjes tot de koekjes, de klanten persoonlijk verwennen was en is nog altijd de belangrijkste doelstelling van restaurant L'Homard Bizarre. We streven naar perfectie, aan een degelijke prijs voor onze klanten.

Maar wat het allerbelangrijkste is, onze prijs/kwaliteit van ons maandmenu, daar zijn we fier op en streven we telkens weer om u het allerbeste te kunnen bieden.

Bij goed weer kan je altijd aperitieven op ons terras, de maaltijd serveren wij graag in ons geklimatiseerde restaurant. Dit omdat, wij verkiezen te werken met een minimum aan personeel, omdat genieten van uw maaltijd veel beter is in een koelere omgeving en wij liever het budget voor personeel, investeren in topingrediënten.

Bij ons kan je betalen met cash, Bancontact, Visa en Payconiq

We verwachten U, om U te kunnen verwennen.

BIJ ONS KAN JE OOK GERECHTEN AFHALEN, MITS MIN 3 DAGEN OP VOORHAND BESTELD

Heb je geen zin om thuis te koken, dan kan je altijd bij ons gerechten afhalen. Geniet thuis van een lekkere kreeft, vis of ons maandmenu. Gelieve dit 3 dagen op voorhand aan te vragen via mail info@homard-bizarre.be of 09/281.29.22. Alles wordt zorgvuldig verpakt in alu bakjes en schaaltjes, dat U dit thuis gemakkelijk kan opwarmen.

Seminarieruimte te huur

U kan bij L'Homard Bizarre ook terecht voor het organiseren van uw seminarie. Onze private, geklimatiseerde zaal kan gereserveerd worden voor vergaderingen, seminaries of privé-aangelegenheden met de mogelijkheid om een lunch of diner te nemen in het restaurant. Deze ruimte is volledig uitgerust.

Seminarieruimte huren bij L'Homard Bizarre Gent

Meer informatie over het huren van deze locatie

Genegen en culinaire groeten,
Stefaan en Ilse Van Steenberge-Vander Meeren