À la carte
Wij werken tot max 5 personen a la carte, met een maximum van 3 verschillende gerechten
Op ZATERDAGAVOND, ZONDAGMIDDAG EN OP FEESTDAGEN VRAGEN WIJ U OM HET MENU TE KIEZEN ! DIT OM U VLOT, EN KWALITATIEF TE KUNNEN BEDIENEN . WIJ VERMELDEN DIT OM DISCUSIES TE VERMIJDEN. GELIEVE HIERMEE REKENING TE HOUDEN. De kaart kan wijzigen, daar wij werken met seizoensprodukten.
Huisgemaakte ganzenleverterinne
verse vijgen - kweepeercompote
€ 28
Carpaccio van Black Agnus
truffelolie - sisho kruiden - Parmezaanse kaas
€ 28
De klassieke coupe garnalen
slaatje - tomaat - gekookt eitje - cocktailsaus
€ 33
Gebakken St Jacobsvruchten
krokant witloof en zijn soepje - spekjes
€ 32
Gemarineerde St Jacobsvruchten
kreeft - Sriracha mayonaise - limoen - fijne kruiden
€ 35
Salade L' homard bizarre
Canadese kreeft - groene asperges - citrus/sinaasdressing
€ 44
Gebakken ganzenlever
Jona gold - jus balsamico
€ 28
Kreeftensoep
Veel stukjes vers gekookte kreeft - schuimige room - tuinkruiden
€ 18
Kreeften vers uit de leefbak, op het laatste moment klaargemaakt
Kreeften van ongeveer 600 - 700gr gram per stuk, kreeften met een harde schaal van de beste kwaliteit
Prijzen vermeld voor een halve kreeft, een halve kreeft is als voorgerecht. Opgelet, de laatste tijd enorme prijsstijging van levende kreeften. Wij houden de prijzen in het oog, maar prijsverhogingen zullen toegepast worden
Kreeft Belle-vue
Slaatje - gekookt hoeve-ei - Flandria tomaat - mayonaise en cocktailsaus
1/2 € 44 - 1/1 € 88
Kreeft L'Homard Bizarre
Groene aspergepunten - tomaatblokjes - curryboter
1/2 € 44 - 1/1 € 88
Kreeft gegrild
Kleine groenten - schaaldierenjus
1/2 € 44 - 1/1 € 88
kreeft gebakken in de oven
verse kruiden - kruidenboter - tomaat - Basmati rijst
1/2 € 44 - 1/1 € 88
Wij werken enkel met vers vlees, dit van Vlaamse leveranciers, en de dag zelf geleverd. Ons wild komt van Jan D'Hauwe Le Petit Chasseur, de referentie voor echt wild
Fazant
Brabançonne of Fine champagne (per 2 personen)
€ 36 per persoon
Filet pure van Iers rundsvlees Rossini
warme groenten - bruine braadjus - ganzenlever
€ 44
Filet van lam
jus bonekruid - knapperige groenten - gratin
€ 38
Haas uit de Polders - filet -
Winterse garnituren - poivre saus
€ 38
We werken enkel met dagverse vis, ons dagelijks, zelfs op zondag aangeleverd
Kabeljauw
spinazie - gepelde grijze garnalen - Bintjes - Savoramosterd
€ 36
Zeewolffilet
pastinaak - risotto - boschampignons - zwarte truffel - sisho kruiden
€ 36
Tarbot gebakken
St Jacobsoester - groene asperges - prei - limoen
€ 42
Open ravioli
kreeft - zeetong - jus langoustines
€ 42
Onze dame blanche met roomijs van mijn broer Bernard
warme chocolade saus - verse slagroom
€ 13
Trio van sorbetsoorten volgens seizoen
verse rode vruchten - coulis
€ 15
Moeulleux van chocolade - 20 minuten -
rood fruit - vanille roomijs Bernard
€ 15
Warme appeltaart - 20 minuten -
vanilleroomijs - caramelsaus
€ 15
Sabayon
vers fruit - vanille room Bernard
€ 15

