À la carte
Wij werken tot max 5 personen a la carte, met een maximum van 3 verschillende gerechten
Op ZATERDAGAVOND, ZONDAGMIDDAG EN OP FEESTDAGEN VRAGEN WIJ U OM HET MENU TE KIEZEN ! DIT OM U VLOT, EN KWALITATIEF TE KUNNEN BEDIENEN . WIJ VERMELDEN DIT OM DISCUSIES TE VERMIJDEN. GELIEVE HIERMEE REKENING TE HOUDEN.
Huisgemaakte ganzenleverterinne
balsamico - kweepeer - vijg
€ 28
Salade L' homard bizarre
Canadese kreeft - groene asperges - citrus/sinaasdressing
€ 42
Carpaccio van St Jacobsvruchten
limoen - fijne kruiden - gebakken langoustine
€ 30
Kreeftensoep
Veel stukjes vers gekookte kreeft - schuimige room - tuinkruiden
€ 18
Gebakken ganzenlever
appel - jus van oude balsamico
€ 30
St jacobsvruchten gebakken
soepje grondwitloof - Gandaham - boschampignons
€ 32
Kreeften vers uit de leefbak, op het laatste moment klaargemaakt
Kreeften van ongeveer 600 - 700gr gram per stuk, kreeften met een harde schaal van de beste kwaliteit
Prijzen vermeld voor een halve kreeft, een halve kreeft is als voorgerecht. Opgelet, de laatste tijd enorme prijsstijging van levende kreeften. Wij houden de prijzen in het oog, maar prijsverhogingen zullen toegepast worden
Kreeft Belle-vue
Slaatje - gekookt hoeve-ei - Flandria tomaat - mayonaise en cocktailsaus
1/2 € 40 - 1/1 € 84
Kreeft L'Homard Bizarre
Groene aspergepunten - tomaatblokjes - curryboter
1/2 € 42 - 1/1 € 84
Kreeft gegrild
Kleine groenten - schaaldierenjus
1/2 € 42 - 1/1 € 84
kreeft gebakken in de oven
verse kruiden - kruidenboter - tomaat - Basmati rijst
1/2 € 42 - 1/1 € 84
Wij werken enkel met vers vlees, dit van Vlaamse leveranciers, en de dag zelf geleverd. Ons wild komt van Jan D'Hauwe Le Petit Chasseur, de referentie voor echt wild
Filet pure van Iers rundsvlees
bearnaise - onze frieten gebakken in Ossewit - slaatje
€ 40
Kalfszwezerik krokant gebakken
warme groenten gebakken in hoeveboter - Dijonaise - krielpatat
€ 44
Fazant Fine champagne - per 2 personen -
Boschampigns- kroketjes - witloof
€ 38 per persoon
Hazerug uit de Latemse velden - per 2 personen-
Herfstgarnituren - winterse garnituren - gratin - poivrade saus
€ 42 per persoon
We werken enkel met dagverse vis, ons dagelijks, zelfs op zondag aangeleverd
Kabeljauw
knolselder - gepelde grijze garnaal - Bintjes - selderboter
€ 36
Tarbot gebakken
boschampignons - prei - jus limoen - kasteelaardappelen
€ 42
Open ravioli
kreeft - zeetong - champagne truffelboter
€ 42
Onze dame blanche met roomijs van mijn broer Bernard
warme chocolade saus - verse slagroom
€ 13
Trio van sorbetsoorten volgens seizoen
verse rode vruchten - coulis
€ 14
Moeulleux van chocolade
rood fruit - vanille roomijs Bernard
€ 15
Café Glacé
de enige echte
€ 15
Sabayon
vers fruit - vanille room Bernard
€ 15